75 år er gået

Jubil-Udvalg

Aktivitetsdag på Avedøre Stadion 9. juni 2007

Gå direkte til billederne fra dagen her.                                Se programmet her

En jubilæums dag på en forrygende sommerdag med sol og en varme grad på 28 grader med duftende grill hygge samt sjov og ballade.

Der var rigtig mange Hvidovre-borgere, som havde fundet vej til et altid veltrimmet Avedøre Stadion for at være med til at fejre Avedøre IFs 75 års jubilæum.

De forskellige sportsgrene var repræsenteret så man kunne danne sige et indblik i hvad Avedøre IF kan tilbyde.

Fodbolden begyndte på ungdoms siden med et pode stævne for U6, hvor Rosenhøj BK, Hvidovre IF samt Avedøre IF dystede mellem hinanden med stor opbakning fra forældresiden og som gjorde at stævnet blev afviklet i en god sportsånd med medaljer til alle. Avedøre IFs andenhold som spiller i serie 1 spillede tuningskamp mod Karlebo, men måtte se sig besejret med 1-4.

På Avedøre IFs håndbold siden,  var det ”oldgirls-star”-holdet, som spillede show-kamp mod de lokale rivaler fra Hvidover IF håndbold, og hvor der ikke blev givet noget til modstanderen. Efter en meget hård og velspillet spændende kamp blev rivalerne slået til sidst med 11-9.

Avedøre IF Dans var og lave opvisninger indenfor Linedance og Square Dance. Efter hvert show blev publikum budt op til at være med og blev undervist i henholdsvis Linedance og Square Dance. Det var sjovt og underholdende for alle.

Flag hold opvisnings kamp Avedøre IF Mammoths mod Typhoons som måtte se sig besejret. Mammoths som har vundet det Danske mesterskab to år i træk var klasser bedre ved mødet mod Typhoons.

Amerikansk Fodbold AIF Monarchs var repræsenteret med to ungdoms hold U16 og U19, som spillede en turneringskamp. AIF Monarchs U16 spillede mod Frederiksund Oaks. Monachs vandt klart og overlegende med 22-0. AIF Monarchs U19 spillede mod Sollerød Gold Diggers,  men måtte se sig besejret med 8-32.

Ud over sportsgrenene var der BMW opvisning fra Isatta Klubben med deres kabine-scootere, som var ganske flotte og mange var ovre og kikke på.

Der var hoppeborg, oppustelig bane samt hastigheds måler på, hvor man kunne se hvor hårdt man skyder eller sparker til en fodbold, og som mange børn morede sig meget over.

Vestegnens Brandvæsen var forbi og vise deres brandbiler og udstyr så alle børn og deres forældre fik set og spurt om mange ting. Vestegnens Brandvæsen sluttede af med en tøndeslagning, hvor to hold skulle dyste om hvem som kunne kan skubbe tønden over på modstanderen med brandslanger. Det var rigtigt sjovt og mange måtte have skiftet til tørt tøj.

Det har været en forrygende dag med masser sjove indslag og spændende kampe som gjorde at Avedøre IF fik en flot jubilæums dag. De sidste aktiviteter og billeder fra dagen, historie, forskellige sportsgrene kan ses på vores hjemmeside www.avedore-IF.dk. Tak til alle frivillige som virkelig gjorde en stor indsats før, under og efter jubilæet, siger Avedøre IFs formand Erik Petersen.

Det, vi har tilbage af vores små jubilæums påhit, er nu den store jubilæumsmiddag, som vil forgå i september for alle Avedøre IFs medlemmer.

Se samtlige billeder her.